Wednesday, March 18, 2009

New LCCT International Departure Hall

Okay,meh nak kongsi ngan semua2 pasal LCCT nyer international departure yang baru.Sebelum ni gate yang ada kat I.D ni cuma 8 tau tapi sekarang yang baru nyer dah ada 18.Sebelum ni tempat makan dan shopping pun sket tapi sekarang dah banyak.Construction tak habis sepenuhnya lagi dan still ada few kedai atau facilities yang belum siap.Okay jom tengok few pic yang aku ambik tadi pasal new hall ni.

Ada dua money changer dan seat pun dah tukar leather seat.kalau tak sebelum ni kan kerusi plastik je.

Ambience yang lebih tenang dan tak kalam kabut macam selalu


Ini untuk Air Asia -X je tau sebab dia ada private gate kat sini.

Kedai Duty Free yang cantik
Yang ni kedai apa,tak ingat tapi betul2 lepas security check.

Ini lak kedai candies.Macam-macam ada kat sini.Siap duit je.

Ini my fav,dah ada Dunkin Donuts.I likeeeee.....

Cafe Espresso dengan wajah baru.

Yang ni kedai baru bukak.Heritage Souvenir & Gift Shop

Ni pun baru,Sembonia.

Yang ni lak,macam-macam ada.

Marry brown pun baru bukak

Perghhhh..ni memang best.

OldTown White Coffee.

Dah ada Body Shop
Ermm...ada banyak lagi yang lom bukak.Dah ada yang baru bukak nanti I update okay.So,lepas ni LCCT dah tak bosan cam dulu dah.Jadi really hope semua passenger akan lebih happy kan.

4 comments:

Yatie SawaNiLa said...

at least ok la sket aku berkampung kat sana next week

Y u Z z 9071 said...

choc lounge tu menarik hati la...

test la su..kalo sedap g tau

verification code ni xleh ke offkan..

letih nak naip xzdsdjsdj

Hotmama said...

ha yat bila eak kau berkampung?leh aku join kampung kau.hihihihi

Yuzz;
tak yah try sebab mmg sedap.camner eak nak off kan verification code tu?

Men said...

Log masuk akaun Blogger dan pilih dashboard.Kemudian “Manage Settings” dan pilih pada menu tab “Comments” .Skrol kebawah dan cari "Show word verification for comments?" Sila klik yes atau no ” Save Settings” .

Perlu diingat tujuan word verification adalah utk elak SPAM.