Thursday, February 19, 2009

Prada-Infusion-diIris-Perfume

Tadi masa on the way balik dari Satellite,aku lalu ikut perfume nyer kedai ni.Skali terpandang Prada nyer perfume.Maka dengan selamba I asked for the latest Prada so dia tunjuk kat aku yang ini.Aku testlah bau dia kan,memang best gilerrr.Aku cuba dua-dua skali satu for Men dan lagi satu for Women.Dua-dua not bad tapi for Men ni macam lembut sangatlah bau dia dan agak tak sesuai kalau laki pakai.Tapi yang pompuan nyer memang bestttt.Kalau kat luar aku tak pasti tapi kat sini kalau for Men cuma RM218.00 dan for Women lak RM290.00.Opsss lupa nak habaq...dua-dua hanyalah untuk 50ml.Tunggu lah nanti kalau MAB dapat bonus,nak gak rembat satu.Hikssss...

2 comments:

Lis said...

penah try perfume prada..tapi bau cam 'keras2' ala2 carrier woman nye bau...

yg perfume ni camne? lembut ke agak keras..hehe..thanks hotmama.

Hotmama said...

lis;
bg saya,yang ni memang best sangat...lembut je bau dia