Wednesday, February 4, 2009

Nationwide Express KLIA & Tie Rack Scafts

Ha,kalau korang semua nak tahu,lagi satu new service yang dah ada kat dalam KLIA ni adalah Nationwide Express.Mungkin courier service ni orang kurang guna kan tapi yang sebenarnya ok apa dia nya service,boleh track kita nyer shipment kat laman web jugak.
Apa sebenarnya tujuan aku citer pasal Nationwide ni eak???actually aku gunakan this courier service untuk hantar scafts yang dah diorder oleh my readers yang dok kat Brunei ngan USA.Wahhh...Internationalkan business i..jangan marahh....Tak adalah sebenarnya Alhamdulillah sebab setakat ni total semua scaft yang telah dibeli oleh my readers adalah dalam lebih kurang 25 helai.Untuk collection terbaru yang baru aku letak kat blog hari tu,ni dah masuk tudung yang Ke-10 dah terjual.

Yang ni order dari Brunei,Cantik kan.....Kay Mai,tunggu yer ur scafts sampai.
Yang ni lak untuk Aisyah dari US,Wait ya Aisyah....

Ni lak masa dok isi details kat consignment notes sebelum dihantarEh mana lak datang nyer teddy bear ni,Kawan aku ler ni....dia dapat teddy bear free tadi so suka je dia nangkap gambar.Jadi Mai and Aisyah....tunggu tau ur barang dan i dah bagi tracking number kan,so anything please email me okay.

2 comments:

Eina said...

wah senang kan..semua ader kat klia tu yer...x yah gi jauh2 yer.

lilo said...

nice... these designs available lagi tak? =D