Tuesday, February 3, 2009

LV bags

Adeiii,naik gila aku nengok LV nyer bag ni.





Saje je nak bagi korang-korang yang minat LV terliur sebab aku pun dah terliur sama ni...PAPA!!!!!!!!NAK SATUUUUUUUUUUUU,PLEASE!!!!!!!!

9 comments:

Sall said...

Ishh.. nanti papa mesti belikan tuh.. InsyaAllah... hehehehhee..

Sue, number 6 yg last tuh cun nyer... :).

Hotmama said...

su berkenan yang no.3.....cantiklah yang tu.

yatie said...

haa..beli sue,Kak Y tgh aim Gucci seketul!:D

Hotmama said...

Kak Y....nak gak beli hat yang class 3A...tu murah sket...nak beli hat kelas A mampus tak mampu

Men said...

Penyakit Kronikyang susah diubati ...
Saper ekk ....

yatie said...

Sue, pada kak Y, dari beli yang immi, which harga dia pun boleh tahan,simpan la duit sket2,then tangkap yang ori seketul.lambat dapat pun takpe..sebab bila ori ni..puas hati betul.ADa self satisfaction gitu..ewah, bukan nak menunjuk2 kat org, happykan diri sendiri aje.:)

SueCute said...

Minta la kengkawan nko yang dok kat US Su murah sikit Sue berbanding beli kat sini...kawan Sue baru bertunang hantaran tunang dia beg LV minta tolong abg I belikan masa pi kursus kat sana hari tu....cantik, latest version and murah hampir thousand comapre dgn yang dah samapi sini tu...

Hotmama said...

Kak Y,Sue;

Dizaman recession ni kan,RM1000 tu rasa cam ngan RM10000.....

Sue;
leh email contact number kau tak???ada hal sketlah aku nak tanya

Yatie SawaNiLa said...

aku LV mmg minat tapi since LV ada kaitan ngan yahudi lupakan je.. baik beli yang immi...
lagipun beg mahal isi takdak buatper.. aku nye kepalala.. lain org lain kepala...