Tuesday, February 10, 2009

10 tahun tak masuk UITM

Semenjak hari Jumaat,aku berulang alik dari Sepang datang Subang dan hari-hari balik kul 1 pagi.Semalam lagi best dalam kul 1.45 pagi baru balik.Sejak dua menjak ni ada keje yang perlu disiapkan sebelum hujung minggu ni.Kerja yang aku buat ni agak berat bagi aku and my team.I need to do some statistic analysis againts one airport data for last year.

Memandangkan me and my team ada certain benda yang tak berapa clear untuk buat report maka kami pergilah mendapatkan khidmat nasihat dari seorang profesor dari UITM dan nama dia Dr.Rasimah.Actually dia pernah engage dengan MAB dulu untuk beberapa research.Tak yah citerlah yang tu eak.Tapi keje yang aku tengah buat is very2 serious lah jugak sampai terpaksa involve kan seorang profesor.Thats why aku tak banyak update blog ni sekarang.Korang banyangkanlah sampai umah kekadang kat ngan 2.30 pagi,pastuh nak masak kuah roti canai lagi.Since Saturday,tido ku cuma paling lama 3 jam.Aku mintak sangatlah kerja yang dibuat oleh my team ni tak sia-sia and can give some credit to MAB itself.

Nak citer balik ni pasal aku pi UITM tadi,memang lainlah sebab banyak sangat bangunannya.Aku pergi kat school lama aku iaitu Fakulti Teknologi Maklumat dan Sains Kuantitatif (TMSK).Aku gi ngan ex-supervisor aku dan also my manager.Jadi korang paham2lah kan nak ambik gambar banyak-banyak mana lah sempat.Tapi aku sempat ambik gambar yang ini iaitu kat tengah-tengah building tu.Memang mengimbau kenangan tul masa aku pi situ tadi.Teringat kawan-kawan lama,lecturer,dan macam-macam lagi lah.Aku rasa lepas ni akan kerap jugaklah aku akan kesana sebab kami dah engage Dr.Rasimah dalam satu project paper ni.Apa-apa pun hal,aku harap sangat korang doakan yang terbaik untuk me and my team untuk buat kerja ni.Jadi jangan lak boring-boring jenguk blog walaupun tak ada entry yer sebab insyaAllah until next week memang busy.

7 comments:

Sall said...

Weii... gi Uitm tak singgah rumah sall ek.. ko memang... nanti kalau ko datang lagi.. tepon la Sall.. tapi ko mesti busy kan... good luck Sue... yakin boleh.. ;).

Hotmama said...

camner nak pi,su pun pi ngan bos su.nantilah kalau pi ngan husband su singgah ok

Eina said...

suuuuu...mmg mengimbau kenangan silam tul la...lama nyer x gi sana..tmpt lepak2 sementara tunggu kelas lain kan.

Yatie SawaNiLa said...

last aku masuk UITM last 2 weeks kot... pergi TKD.... dah byk berubah tau.rindu time jahat kiter dulu kan

Lis said...

gud luck hot mama!

yatie said...

selamat berjaya sue :D

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

hotmama batch mana???? hehehe convo thn biler??