Friday, January 9, 2009

Thanks Papa

Akhirnya dapat jugak aku beg idaman hati ku.Hihihi...korang mesti tahu kan beg apa,tengok kat layout blog ni pun dah tahu kan.Beg LV lah...apa lagi.Of courselah bukan yang betul-betul original.Nak mampos hat betul2 ori...mahu 4-5 ribu jugak harganya.Yang tak ori pun,leh tahan gak dan sesuai lah untuk orang yang kurang berkemampuan macam aku ni...hikss.Dah orang nak beli,tangan ni terima je lah kan.Okay,cantik tak Beg LV saya????
Thanks yer papa sebab belikan beg ni dan sebagai balasan laki aku pau aku kasut.Hampeh,cam tak belanja jer kan.Tak kisah kalau dah laki bini ni,buat apa nak berkira betoi dak???

7 comments:

Eina said...

ha lawa sue...ye la bak kata org ukur baju di badan sendiri kan...apa2 pun mana yg termampulah.

Hotmama said...

betul tu kak eina...su sokong 100000%.

Sall said...

Wah..wah.. cantik la Sue.. :).

Nana.. said...

Cun!Tak kisah la kan..
janji puas hati..
Hehehehe.

Btw, salam perkenalan dr nana!

Nurhayati said...

wowweeee dapat bag.. kalau org bagi tak kisah la mahal ke murah ke.. yang penting dapat hihihi

Men said...

.. tak guna beg tak boleh ker ????

Hotmama said...

nana;
hi,salam perkenalan.thanks yer singgah

yati;
hihihi...tak kisah mahal ke murah...janji free

men;
eleh,jeles la tu takleh nak beli kat bini lagi.