Thursday, December 11, 2008

Cuti tapi kerja....

Hari ni adalah public holiday for Selangor.Tapi me?ermmmm,ni ha..ada kat opis.Sian hubby kena dok umah sorang-sorang.Sorry yer sayang,nak wat camner sebab ur wife ni asyik sibuk je memanjang.Tapi ma janji,minggu depan mama dah okay dan kita boleh enjoyyy sepuas-puasnyer.Ada lah jugak aku terdengar-dengar orang kata,asal Public Holiday je,muka aku ngan kawan-kawan aku yang lain kat opis ni mesti ada.Eh...suker hatilah kan sebab aku OT ke apa ke...bukan korang yang bayar.Lagipun aku bukan saje nak OT,dah memang kena kerja sebab ada survey jalan walaupun public holiday,apa aku nak buat???Lagipun boss aku yang sign OT aku,tak der pun dia nak bising semua,ada la pulak yang nak menyibuk-nyibuk.Bukan apa....diaorang tu takleh OT,so jeles la tu.Aku tak pernah kacau hidup korang,so pleaseee jangan nak kacau hidup aku.Sorrylah kepada sesapa yang terpaksa membaca luahan isi hati saya kali ni,sebab aku tengah bengang ni boleh sound aku camtu depan-depan.Aku geram sangat tadi,maka aku pun soundlah balik,ermm..nak wat camner sebab kami nyer OT banyak, dah tak tahu nak bagi kat sapa,so OT je la...So jangan jeles sebab korang takleh OT.Apa-apa pun PEACE!!!!

3 comments:

Y u Z z 9071 said...

amboi..sapa yg menjeles tu...

susah hati betul diorang ek tengok org lain claim OT..

jgn kesah ye su...

Yatie SawaNiLa said...

org yang tak pernah kerja field mmg tak paham...betul tak???

Hotmama said...

Yuzz;
mmg depa jeles

Yat;
ermm...tu lah tak paham keje orang tapi cakap org pandai.