Wednesday, November 5, 2008

Penantian sememangnyer satu penyeksaan.

Wah,tajuk cam suspen je kan.Actually memang aku menantikan sesuatu dah dua bulan tau dan semalam baru dapat.Bersyukur yang teramat sangat-sangat.Finally I got my new handphone which is provided by my company.Every 3 years kami akan mendapat handphone baru.So,sebabkan aku nyer budget tak banyak iaitu RM1000 je sebab aku ni non-executive level lagi.Apa-apa pun dah bersyukur dah tu,sapa nak bagi kat kita RM1000 free?Jadi,aku tambahlah sikit je duit untuk mendapat handphone yang dikirakan fav jugaklah.Apa-apa pun kena ikut budgetkan.Nak tambah banyak2,tak mampu aku dan lagipun kalau ambik yang canggih-canggih kalah GM aku.Hihi,cam bagus je.I decided to take Sony Ericsson P1i.Its a PDA phone,got Wifi and juga ada blackberry.Kira okaylah kan semua ada.So lepas ni,gambar2 kat dalam blog ni cam cantik sikitlah kalau nak dibandingkan dengan yang lepas.Ni masa kat opis HQ(Subang) masa Cina ni datang antar handphone kitaorang.Dia tolong setup apa yang patut.
Ha,masa ni guna camera hp lama lagi,Dan yang ini gambar dari handphone baru.Tadaa...Amacam?ada beza dak?

9 comments:

Eina said...

wah hp baru la...mmg berbeza la sue..berapa Pixel camera tuh?

Hotmama said...

hahaha..yang baru ni 3.2 mpx.yang lama tu 1.3 kot kalau tak silap.cantik kan...hihihihihi

Sall said...

wa... cun tuh.. berapa harga phone ni Sue? menarik la... tahniah yer, kami tumpang happy tuk ko... :).

Kerja rajin2 tau... dah dapat ape yg ko nak tuh...

Hotmama said...

Seribu lebih,ingat nak AP set tapi lebih kurang je ngan original.so ambiklah hat original.tambah beberapa ratus je.

SueCute said...

3.2 megapixcel pun dah cantiik bangat Sue pic2 nye....aku punya pun cam tu gak tapi Sony Ericson K770i....kalau 5.0 megapixcel tu hu!hu! lobang bulu roma pun leh nampak kui1kui! Happy for you..kiranya cam company nko punya hadiah birthday lah nie ka?.kalau free lawat Fotopages aku gak erk and drop yr comment there coz ada compilation pictures2 aku sepanjang zaman sempena by coming soon birthday....

Hotmama said...

Alhamdulillah sue.Ni kira hadiah b'day la kan.betul kata kau sue.Okay sUe I will drop by kat ur fotopages.

Men said...

waa .. congrats... 3.2 mpx ... it's have some nice extra features and, sometimes, a little bit of optical zoom ..capable with video recording, and auto focus ... em i wright ..

mmm .. so far ur image is very sharp .. and sometimes makes its more bigger .. maybe ..hope not ..???

hahaha ...

Eina said...

mmg cantik sue...suka sgt..

Hotmama said...

men ni kan mmg tau tak syg mulut.tunggulah aku ramping nanti......