Saturday, November 15, 2008

Mana lah aku pergi ni.....

Lama kan aku tak update blog.Even,ada gak kawan aku sms pun aku tak balas yer.Sorry ye yat,sall...bukan tak nak balas tapi aku diluar kawasan sekejap.Actually tak ada pergi mana-mana pun,ada kat rumah.Last Friday aku ambik cuti dan satu hari suntuk aku di rumah.Saje je aku nak tenangkan sikit pikiran ni.As you all know,last week merupakan hari yang begitu menguji keimanan dan kesabaran aku.Macam-macam yang berlaku dan ada kalanya aku tak boleh nak berpikir dengan waras.Tapi sekarang insyaAllah dah okay.Aku memang tak ada hati nak datang opis dalam masa 3 hari ni,tapi boring juga dok umah dan lagipun hubby tak ada.Ala,ni pun datang kejap je,Karang aku balik lah.Korang mesti tertanya-tanya kan apa yang aku tension sangat sampai jadi macam ni.Actually,adalah sikit bendanya yang aku tak boleh nak ceritakan kat sini.Agak peribadi untuk dikongsikan.Apa-apa pun,Im back dan insyaAllah,akan okay seperti sedia kala.Buat masa ni,lom ada idea lah nak tulis kat blog ni.Tak ada apa-apa yang menarik sangatlah untuk dikongsikan.Nantilah yer kalau ada,I akan letak kat blog I yang tak seberapa cantik nyer ini.Huhu.....

2 comments:

Eina said...

apa yg tension sgt tu sue...bawak2 la berehat/bercuti ker? pasti masalah kerja tu kan?

Sall said...

Woi... nasib ko ok.. patut la sms tak jawab... Ok, ko rest la yer.. enjoy ur day.. pasal pc tuh nanti abg zafran tgkkan yer..