Wednesday, November 26, 2008

Live blogging from home

This my first time aku blogging dari rumah.Aku nak ucapkan thanks to this phone and also to celcom broadband sbb tanpa dua benda ni jangan harap aku dapat blogging kat umah.Today aku mc sebab demam makin menjadi-jadi.Tadi jumpa doktor dan aku kena sedut gas lagi sebab athma aku datang balik.Dah lama tak athma teruk,seingat aku paling teruk pun masa zaman sekolah dulu.After that doktor bagi ubat dan lepas mkn ubat,badan aku menggeletar.Memang kalau makan ubat athma,badan akan menggeletar.Masa akhu tulis entry dah okay sket.Nak bernafas pun macam senang sket,baguslah Alhamdulillah sebab aku dah risau keje yanbg menimbun tu hah.Aku takut sangat tak boleh siap on time.Korang doakanlah aku yer supaya cepat sembuh.Byer....

10 comments:

yatie said...

get well soon :)

Yatie SawaNiLa said...

aku pun pernah kena gitu so.... rest le bebanyak...

Eina said...

semoga cpt sembuh yer sue!

Nurhayati said...

hmm take a good rest. n get well soon!!!.

Hotmama said...

Thanks semua sebab mendoakan saya.InsyaAllah dah makin okay sekarang.

sabrinaabubakar said...

hihihi..alah ciannyer..tu kang cuti sambung tiuh kak su sampai raya lah gamaknya...hahahahhahaha

Hotmama said...

tak der maknanyer sab,keje menimbun.hr ni dah masuk opis walaupun masih kurang sihat.At least leh lagilah wat keje

Sall said...

Welcome back.. hehehe... nasib baik dah leh masuk opis kan... tapi kena jaga kesihatan gak, tau la banyak keje... take care ok.

ayer said...

ok lah dpt keje lek risau aku dibuatnya,ingat mkan tu jgn lebih2 sgt senaman je yg kena lebih bagi menten..

Hotmama said...

ayer,thanks