Tuesday, November 11, 2008

Cerita untuk hari ni

Mulanya cam malas je nak update blog hari ni tapi sebabkan aku ada satu jam untuk rest,saje je lah nak update sket dan lagipun nak meluahkan sket perasaan untuk hari ni.Aku giler punya penat hari ni,rasa nak tercabut kaki ni ha.Dari pukul 9 pagi sampai sekarang tak berhenti lagi keje.Satu KLIA kena pusing.Bayangkan lah selama 10 jam pusing KLIA.Cuma lunch tadi je rehat kejap,tu pun sebab lunch.Kalau bukan pasal lunch,ntahlah.

Dua hari ni ada audit kat KLIA.Bukan ke KLIA asyik menang anugerah je,so depa pun nak lah check betoi ke idak apa yang kita dapat ni.Okaylah fine,Aiman tak kisah sebab so far memang betul pun.Tetapi hari ni tiba-tiba je semua flight yang kitaorang nak wat survey asyik delay ngan tukar gate je.Adeiii,tensen gua tau.Bila macam ni,of course lah akan dapat banyak complaint dari passenger.Memang teruklah kan tapi nak wat camner?dah dua orang auditor mat salleh tu suruh buat juga.Tapi tak perlah,tak der effect sangat pun dan lagipun ada reason jika overall passenger satisfaction menurun sikit hari ni.Mana idaknyer,flight delay ngan tukar gate memanjang.

Lepas ni nak sambung buat keje lagi dari pukul 8pm sampai 10pm.Esok pagi-pagi nak ke LCCT pulak kan.Ohhh tidak....aku dah tak anggup menghadapinyer lagi.Penat sei...

2 comments:

yatie said...

Kak Y tak suka betul kalau tiba time audit ni. Pening kepala nak melayan Auditors ni.Internal Auditor dgn External Auditors..sama je la.

Yatie SawaNiLa.com said...

cakap sapa suka auditor???/

tak lama lagi auditor from merata dunia nak dtg audit kat sini.. byg kan