Tuesday, November 11, 2008

ATTENTION!!!!

Attention to everybody especially Ladies, Starting from 20th November 2008,All products at Tie Rack will increase RM10 each.Currently there is no new collection yet.So I can't update any.If there is any new collection coming,I will update ASAP.

Thank You

(Sibuk-sibuk pun leh jugak gi sembang kat tie rack tu yer.Bukan apa,depa panggil aku nak bagi tahu harga dah nak naik.Tengok,betapa famous nyer I kat Tie Rack tu sekarang...Hahahah).

4 comments:

Men said...

.. tak yah attention la .. ingat nak attention Negara ku ker .. ni nak perabih duit wat aperrr ....

Hotmama said...

ala.....sibukkkkkkkkkkkkkk

Zie said...

current collections takde 'the bomb' ke hotmama? kot ada yg terberkenan sebelom rege naik.... hehheee...

Hotmama said...

zie,cuba tengok dalam blog i ni pasal tie rack...kalau tak silap hat yang bulan 9 kot.haa...ada colection lebih kurang macam tu lah.