Saturday, November 8, 2008

Bila saya dah bosan

Apa korang buat kalau dah bosan?Hari minggu ni biasalah kan,ngemas umah basuh baju yang tertunda dan banyak lagi.Kalau tak buat macam tu kang ada la pulak orang cakap perempuan ni tak pandai menguruskan rumah tangga dan lain-lain.Jadi,bila dah buat semua tu aku pun pikir apa lagi nak buat sebab bosan gak dok umah tak buat apa-apa.Jadi aku pun tukarlah kedudukan sofa and TV aku.Apa yang aku buat ni blom dapat persetujuan my hubby tapi tak kira,nak buat juga.Kalau dia balik keje malam kang dia tak suka,ermmmm...tukarlah sendiri yer papa sebab mama dah penat.But Im sure he will like it.So,this is my new living hall.
Okay tak?Biasalah umah kecil so takleh lah nak grand-grand sangat kan.Nanti leh letak lampu kat tepi dia pulak kan.Boleh yer papa,nanti kita gi beli kat Ikea yer sebab kat sana cantik dan murah.

10 comments:

anuar said...

cantik juga bini aku bt.lih tahan ni...i love u mama...

Hotmama said...

Yer papa,thanks sebab kalau papa tak suka pun,papa tetap kena suka jugak sebab mama penat alihkan semua tu sorang-sorang.I love u too papa...

Men said...

... nuarrr bini ko ni selau rajin macam tu kerr. atau sajer jer nak kasi orang len tahu bahawa dier ni rajin sangat kot..

ko jangan marah aku nuarr ekk .. bukan aper setakat alih macam tu jerrr ... aku pun lehhh ...
hahaha..

Hotmama said...

Alah,awak yang tak kawin lagi diam yer sebab hanya org yang dah kawin akan merasai nyer.Betapa bangganya jika seorang isteri tu boleh bahagiakan suaminya walaupun setakat mengalihkan benda yang kecik macam tu je.So,kawin dulu yer baru nak komen macam tu.

Men said...

... oooo tak leh komen ekkk...tk per tk per

Hotmama said...

alamak....ada orang merajuklah pulak.

anuar said...

nnt kalau ko dah ada bini ko tahu ler cam maner nak kena layan dia...sekrg ni ko cakap ler aper pon...tak kena batang hidung tak per ler..

Eina said...

good job sue,,w'pun simple but menarik and selasa kan.

Men said...

... nuarr .. nnti ko ajar aku la macamama nak tackle bini yg garang tu supaya takut kat kita ...

nnti arr .. kita lepak kt mana ..
aku turun kl nnti .. tp kita saja tau ... yg len jgn nk menyibukkk..

Yatie SawaNiLa.com said...

rajin su... kalau aku takkan buat nye sbb anak anak aku pastu mesti sepahkan tempat