Wednesday, November 19, 2008

Adei...Ngantukkkkkk

Tak sukanyer kalau kat opis ngantuk.Terganggu tau keje dan lagi satu,kepala mesti sakit bila tak cukup tido.Ni baru sehari,camner laaaa nak cukup seminggu ni.Inilah wajahku bila dah ngantuk sangat.Tengoklah mata pun dah cam sebam je.Kalau gini nyer gaya,dah tentu jap lagi aku hentam je tido dalam opis.Dapat tido kejap pun jadik lah.Dulu aku ingat masa kat ITM,kalau tengah lecture aku ngantuk kan..aku akan suruh kawan aku cubit skali.Tapi sekarang sapa lak nak cubit?Any volunteer?

12 comments:

Yatie SawaNiLa said...

kau ingat tak time kelas time series.. aku mesti ngantuk pastu aku mesti suruh kau salin note, pastu aku pinjam??? sib baik aku pas exm dia

Hotmama said...

mesti ingat,yang si Mai lak,tukang cubit aku.Cuma aku tak ingat,aku lepas ke dak subject tu.

Sall said...

Saper ajar QMT220, rasanya Puan ni je kot yg tak ngantuk sebab asik gelak je, banyak no citer die pasal laki ngan anak dan rumah die.. Haa.. Puan Habsah.. korang ingat tak die??

Hotmama said...

Ha ingat.Dia tak pakai tudung kan.Best kan dia.Ni lagi sorang aku tak ingat nama dia,tapi dia ajar Math,pakai tudung dan kecik2 je orang nyer.Aku mmg suka dia ajar.Aku tak ngantuk langsung bila dia ngajar.Tapi kelas paling bosan kelas programming.Sampai aku kena repeat lah subject tu.Nama lecturer au tak ingat.

yatie.sawanila.com said...

puan maheran yang ajar math kan... puan habsah kiterang laki bini ingat lagi...

Hotmama said...

ye kot...aku pun tak ingat nama dia.tapi mmg best lah dia ajar.Puan Habsah mmg tak dapat dilupakan.

Eina said...

wow mengimbas kenangan sila la pulak!!!!Programing bukan ker husband Pn Habsah yg ajar...ala En. apa tuh..slow motion jer..

Eina said...

*silam

Sall said...

Laki Puan Habsah tu En Mahmud ke aape nama die.. la yg kecik2 tu Puan Rashidah, dulu selalu jumpa kat Shah Alam Mall, die tuh baik sangat dan kelakar... die ingat lagi tau.. masa last jumpe die, Syabil dah ada dah pun.. tapi la ni, lama dah tak jumpe die kat situ.. dah pindah kot... die memang best la Sue..

Hotmama said...

ha'ah Puan Rashidah....baru su ingat.Memang best lah dia tu.Kelakar dan kalut.Tapi bestttttt lah.Subject yang susah jadi senang ngan dia.

Hotmama said...

Ha,lagi satu kan korang ingat tak lecturer pompuan india yang ajar kita English?Dia okay,tapi yang aku tak tahan dan nak tergelak bila dia apa2 je,suka sebut perkataan "Rubbish".Kadang2 kita leh agak dia nak sebut,so kita sebut dulu dan pastuh ramai2 gelak.Korang ingat tak????

Sall said...

Haa.. yang tu memang tak ingat Su.. saper yer, tapi Sal ingat sangat yang ajar finance tuh, yang seksi sangat tuh.. cik ape la pulak nama die.. selalu gak jumpa die ni dulu lepas habis belajar..