Friday, October 3, 2008

Persiapan sebelum pulang kampung

Tahu tak,benda yang paling penting aku kena buat before balik kampung adalah food preparation for my cats.

Ha,3.5kg tu unutk stock selama 2 minggu.Kalau habis aku tak tau lah nak cakap apa lagi ngan kucing-kucing aku.Cuba tengok gelagat diaorang bila dah buh dalam besen besar.Mula-mula kat luar je,

Last-last,kat dalam dah...

Mak nyer,makan bekas kecik jer.Biasalah berkorban untuk anak-anak.

Mereka akan tinggal dalam rumah selama kitaorang tak der.Depa ni kucing bersekolah,nak membuang akan masuk dalam bilik air.

5 comments:

Eina said...

bagus kucing sue,,,sekolah mana tuh? hehehe

izzamil said...

...sarkas ... tp mintak2 melepas lah merata2 .. tak per tak per .. sepahkan lagi ...

Jim Broga said...

Wah X3, tu nak bagi kucing makan ke mandi ngan friskies tu?

Hotmama said...

hahahaha...tak dernyer dia lepas merata-rata.

a'a mandi friskiers.

Sall said...

Su... jangan sampai mati kekenyangan depa ni kang.. sudah.. kenduri tuh.