Friday, October 3, 2008

Dalam perjalanan balik kampung

Bertolak dari rumah pukul 10 malam.Jalan clear je tak banyak keter.Mungkin semua dah balik awal-awal lagi kot kan.Yerlah aku masa tu balik dah 29hb.Cuba tengok highway ke utara ni,lenggang je.


Tapi masa kat hentian Tapah,punyalah banyak orang,nak berhenti pun tak der parking.At last just isi minyak je tu pun kena beratur panjang.

Tak banyak sangat snap gambar sebab biasalah malam kan,layan tido lagi bagus.Tapi tak tido sangat,layan hubby sembang sebab kalau tak nanti dia ngantuk.

3 comments:

Eina said...

ye la kut, masing2 dah balik awai kut sue, k ina balik tghari raya tu lagi clearrrrrr...

izzamil said...

..saya pung .. balik kg lagi clear ... sebiji keter pun tak ada ...

Hotmama said...

kak ina balik bila?

ha lah mesti xder sebiji keter pun dah naik flight.kutei satgi