Monday, September 29, 2008

Downtown Cheras

Semalam kul 2 pagi,me and hubby went to downtown Cheras.Lagipun kitaorang bawa akak ni gi cari baju raya.Last minute shopping jugak lah kan.Aku memang dah tak beli apa-apa sebab semua dah ada.Tapi my hubby insist me untuk buat sesuatu kat sana.Dia suh aku lukis inai kat tangan.Beria-iya laki aku,so untuk tak melukakan hati dia,aku buatlah jugak.only RM5 for one hand.
Sebelum cuci

Sepanjang berjalan kat Downtown tu,jenuh aku jaga tangan supaya tak terkena orang.Tapi apa leh buat,terkena jugak.Tapi okaylah tak teruk sangat.Sebelum sampai rumah lagi aku dah cuci sebab dia dah kering.Ha ni lah result after cuci.Tadaaa....

Sekejap je pakai tapi punyalah terang.My hubby suh aku buat camni untuk tiap-tiap kali raya.Apa-apa je lah papa sayang,mama ikut je.

8 comments:

mizz^lady^muack said...

wahhh chantek yer...tangan..
nih yang wase nak uat gaks nih..
hegggeeee.......

Hotmama said...

Ha,pegi jangan tak pergi.murah je dik

Sall said...

Woii.. nak beraya ke nak kawin lagi sekali nih.. waaaa jeles.. cun la Sue.. nak wat gak.. mampus la abg zafran bising.. nasib la dapat binik gedix camni yek... ahahhaha...

Hotmama said...

ikut su mmg malas,tapi ni permintaan suami tercinta kan,so kenalah buat.nanti derhaka sbb x dengar ckp laki.hihihihi

mizz^lady^muack said...

paksaa..ma ngan akak bawak g pekan rawang...
hahahahaha....nak uat22...
nak tangan chanek cam hotmama....
ekekekeke.....

akak...camat hari raya...
nah duit raya....ehehehehe...

http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=3889800501843591089&postID=2546421216987459380

mizz^lady^muack said...

aloo..cilap....
hahahaha....amik duit raya kat blog sy...
ekekekekekekekeke

Hotmama said...

ha pergi buat,pastuh snap gambo tau.ada duit raya ke?

izzamil said...

hahaha melaram hari raya ni ...
tp jangan lupa tau .. bawa beg galas yg besar tuh ..