Monday, September 29, 2008

Motor Idaman

Last saturday,me and hubby pergi jalan-jalan kat Bukit Jalil,konon situ ada jualan murah la kan.Tapi hampeh...
Sambil-sambil tu,ada la pulak pameran motor-motor yang berenjin besar ni lah.Laki aku ni memang kalau bab motor ni memang srah ke dia.Dekat ngan setengah jam gaklah aku dok situ teman dia belek motor tu,motor ni.

Sempat pakcik ni posing atas motor hijau ni.Tapi tu bukan fav dia sangat lah.Ha,motor ni fav dia.Sampai termimpi-mimpi 2-3 hari ni.


Harga pun dekat ngan RM20k,dari beli motor tu baik aku suh laki aku tukar keter lagi bagus.Ha,motor kat bawah ni aku tahu motor apa sebab dulu masa zaman-zaman bercinta la,laki aku pernah bawa aku naik motor ni.

Macam nak terpelanting naik motor ni ngan dia.Sepanjang jalan aku bebel kat dia.

2 comments:

izzamil said...

masa lom kawen ... ok la naik moto ngan gf ... asyik brek jer .. line clear kt depan pun .. brek jugak ..mceaiba

yatie said...

ZAMAN SUPERBIKE KITERANG DAH ABIS...SEKARANG NAIK SKUTER BESAR LAK....SUPERBIKE OK LA TAPI RASA CAM SEXY PLAK AKU DOK NONGGENG KAT BELAKANG