Saturday, September 27, 2008

Krabi Island

One of tempat yang aku teringin nak pergi adalah Pulau Krabi.Krabi ni berjiran ngan banyak pulau such as Phi Phi island,etc.Krabi ni dekat je ngan Phuket,kalau tak silap aku about 175km dari Phuket.Banyak lagi pulau-pulau yang berhampiran Krabi ni macam Phi Phi Island,Bamboo Island and etc.


Pulau yang paling cantik dekat Krabi ni adalah Phi Phi Island.


Baru-baru ni aku ada check tiket Air Asia ke Krabi tau,dia tengah promotion sekarang.Kalau tempah sekarang dan pergi dalam bulan 7 tahun depan,sorang cuma RM200 lebih je pergi balik.Tunggulah bulan 12 nanti tengok camner.Ada rezeki lebih nak jugak kan pergi.

5 comments:

Jim Broga said...

Nice pics, wish i can go with you...

Hotmama said...

jim,you are most welcomed.

Hotmama said...

jim,you are most welcomed.

Sall said...

weii
ko gi sana ke?
tak koser sal tau sebab ramai giler plus nak cari parking lagik...

izzamil said...

pegi honeymoon sekali lagi .. kalu nk rehat dan ofcoz for privacy ...adalah lebih baik pegi kt Krabi ..kalu nk g shopping kt Phuket pun boleh jugak .. awak boleh sewa kenderaan mcm TUT TUT lebih kurang ..sampai satu hari dn pusinglah satu pulau ... dia punya scenery mmg cantik.