Wednesday, October 8, 2008

Pemandangan yang dirindui

Inilah keadaan diwaktu pagi kat Jalan Pantai Bersih.Masa ni me and hubby tengah tunggu kaki tulang sampai yang sepatutnya kami ambik kat Market Bagan tu.Sebab lambat sangat tuan kedai tu nak mai,we lepak lah kat sini.Nyamannyerrr dan kalau nak tahu nilah yang pertama kat Malaysia yang R&R nyer tepi pantai.We just lepak kat tepi jalan tu jer pas tol sebab aku nak tengok Pulau dari situ.
Cantik kan dan bukit yang korang nampak tu adalah Bukit Bendera.


Depan kitaorang tu pulak adalah Kubur...

Tak perasan tau ada kubur.Hihi,sib baik siang.

2 comments:

izzamil said...

..weiii rumah kitaorang nampak ker ...nun kt tepi bukit tuuuu ... rindu lah nk balikkk.

Hotmama said...

ye ke?dok situ ke?