Sunday, October 5, 2008

More Open House

Ni dah masuk 3 hari umah MIL buat open house.Masa raya pertama buat Nasi beriyani,Nasi Dagang dan Mee kari.Raya Kedua pulak buat Bihun Sup and Mee Kuah.Semalam raya ke-3 lak ada buat lontong dan apa ntah.Semuanya sorang sikit buat sebab kat keliling umah MIL kakak dan abang hubby stay.Diaorang akan pasang khemah dan semua makanan dari 3 umah akan diletakkan kat khemah tu.Sapa-sapa yang datang akan makan kat situ lah.Sebelum-belum ni aku tak sempat nak snap apa-apa but last night,sempat gaklah snap few pic.

Tengoklah gelagat laki aku yang kureng senonoh itu.Isk papa ni,kalau yer pun coverlah sket perut boroi tu.


Ni tetamu yang datang ler,kebanyakkan yang datang ni kawan-kawan anak-anak menakan laki aku.Relatives pun banyakalh.

Ermmm...A Happy couple.


Itulah my MIL dengan kucing-kucing dia.Nak tahu dah baper ekor dia bela????erm,dah 14 ekor tau.Dasyat betul ibu mertuaku ini.

4 comments:

Sall said...

Weii.. meriah nyer.. best tul raya ko yer.

izzamil said...

..mmg arr .. puashati .. lagipun tahun ni dia dpt byk duit raya .. apalagi eksyenn lah dia ..
Tahun depan kita ikut dia balik raya nakk ...

Y u Z z 9071 said...

meriah yee sampai pasang khemah.

14 ekor....uihh..yuzz bela seekor pun dah x sanggup...

Selamat Hari raya....;)

Sall said...

Hahaha.. boleh je Izzamil...

Sue.. hari Jumaat tu kite lalu Penang nak ke Kedah tapi tak sempat la nak nyinggah.. jem kan main.

Ko cuti lagi ke weh.. amboi, sakan ko beraya yer.