Friday, October 31, 2008

Congratulation to KLIA & also to Myself


Ingat tak aku ada cakap ada berita gembira yang aku nak share bersama-sama ngan semua readers hotmama ni?Okay macam ni,baru-baru ni KLIA telah kembali merebut title nyer sebagai World Best Airport in the World untuk kali ke-2 pada tahun ni.Masa 1st Quarter tahun ni,KLIA no satu dan diikuti ngan Singapore.Tapi pada 2nd Quarter nya,jatuh no.2 dimana firstnyer diambik alih oleh Incheon.Tapi bagi 3rd Quarter,KLIA dah rampas balik gelaran no.1 dimana Icheon jatuh ketempat ke-2 balik.Mintak-mintaklah 4th Quarter nanti kita masih no 1,dan dengan itu secara rasminya,KLIA akan digelar sebagai World Best Airport in Asia Pacific and of course in the World.Sebenarnyer bukan senang nak dapat gelaran ni tanpa kerja keras dari semua pihak.KLIA sekarang ni pun dah banyak penambahbaikan sedang dilakukan untuk kekal kan nyer sebagai World Best Airport.Apa-apa pun,aku berbangga sebab bekerja kat tempat yang terbaik didunia ni.

6 comments:

Yatie SawaNiLa.com said...

aku paham camner jadi camtuh

Hotmama said...

nape yat?aku lak yang tak paham apa yang kau paham.hihihih...

Men said...

aku lagi la paham .. tp ada yg buat2 tak paham .. hmmmm

Hotmama said...

Iskk...Now dua-dua aku tak paham.

Anonymous said...

macam poyo jer su..

Anonymous said...

best in the world le plak...