Tuesday, October 28, 2008

Comel tak???

Tengoklah gambar baby ni,comel tak?



Ha,ni ler bakal menantu gua.Hihihi...Nama dia Houriel Harissa,anak kepada kakak angkat aku.Ni pulak gambar mak and ayah baby Houriel ni.Ataupun dalam erti kata lain,bakal besan aku.

Hihi,suka-suka hati je yer.Leh dak Kak Lela nak jadikan Houriel menantu ni?Memang lah anak tak der lagi tapi nak cup awal-awal sebab comel sangat.

13 comments:

Anonymous said...

Comei gak anak akak ni yek..(masuk bakul la pulak...)..tapi awatnyer pi letak gamba ummi & ayah dia skali..? nasib baik muat ....hehehe

Anonymous said...

nk jadi besan ye..mas kawin dia kena baca Al_Quran 30 juzuk, tajwid kena betul....

Hotmama said...

ala kak lela,ummi & ayah dia pun lawa dan hensem,mana anak tak comel.betoi dak?Ha,30hb ni jangan lupa duit raya yer...

Men said...

... nih! .. sori naa .. tak dak cup cup kat sini .. aku pun hingin jugak nak jadikan menantu ...

dan nk kasi tau ..aku dh cup kt mak bapak dier dulu ..ok soriii .. main jauh jauh naa...

Hotmama said...

oit...tak heran la sebab sue ni sekolah agama tau dak dulu.Suhlah baca apa2 pun,tak heran ler.

Hotmama said...

apa lak?kak lela,su cup dulu tau.Si men ni yang kena pi main jauh2.Sibuk jer...

Anonymous said...

ya Allah..berebut pulok dah...sat..akak pi buat lg sorang.....

Hotmama said...

uiskk...Leh ke kak?baru je kluar yang ni.Habislah abang Rozi malam ni.Hihihi

Anonymous said...

best pulak ader blog ni.. sori ar su..akk kureng sket bab teknologi ni..oh yer..anak bujang akak tak mau cup ka..? hensem aper...hensem skit gi dr dr sheikh muzaffar tuh..hehehe..tul2 angkat bakul nih...

Anonymous said...

oit...tak cover....

Hotmama said...

anak laki ok gak.Nak booking yang mana yer.Tapi su nak gak yang Houriel ni.Hihihihi

anuar said...

makoi akak aku ni...baru ajer pas banak nak lagi....kuat sungguh...

fazadilla said...

comel la baby tu :D