Monday, October 20, 2008

A chaotic day

Hari ni aku betul-betul kalam kabut.Dari pagi tadi lagi,aku ntah apa-apa je.Hari ni kat ngan 5 kali aku betulkan tudung,asyik tak jadi je.Pastu pulak dah kluar umah sekerat jalan,tertinggal barang yang penting so nak tak nak,kenalah patah balik.Dah lah aku memang dah lambat hari ni.Janji ngan member opis lagi,kalam kabut betul aku.Nak tau masa aku naik parking nak park keter kat KLIA ni,tiba-tiba je kad parking aku leh melayang keluar dari keter sebab aku lupa nak tutup tingkap keter balik pas masuk parking.Nak berhenti terus tak boleh sebab masa tu aku tengah naik ramp.Kenalah jugak aku parking keter dulu pastuh baru gi cari pas parking tu.Aku dah lambat giler waktu tu,member dah tunggu kat stesen bas dah.Kebetulan lepas je aku park keter adalah staff yang jaga parking ni lalu naik motor,so dengan tak ingat malu dah aku pun mintaklah tolong dia ambilkan pas parking tu.Dia terpaksa pusing dua kali sebab nak ambik je ada keter nak naik,sian dia.Apa-apa pun takat tu je lah yang aku jadi kalam kabut dan lepas tu semuanya berjalan lancar seperti sedia kala.

3 comments:

Eina said...

la sian nyer kat sue,dh la lambat, mcm2 lak jadinyer...kalau k ina la ntah cam ner yer.

izzamil said...

.. ni mesti jadi burung hantu ni..jaga malam.. . haa padan muka dier ....

Hotmama said...

tu lah kak ina...su kan ada penyakit takleh tido

Izzamil,bukan burung hantu tau,burung kakak tua