Friday, October 24, 2008

Another Tie Rack collection - Oblong style

Sejak aku mengaktifkan diri dengan Tie Rack ni,baru lah aku tahu macam-macam style dia ada.Yang aku dok ambik gambar selalu tu dia bentuk square je.Rupa-rupanyer ada lagi style lain dan salah satu nyer adalah berbentuk oblong.Ada satu permintaan dari one of my readers iaitu dia suka scarft yang panjang atau pun kita panggil dia oblong.So,aku pun pergilah kat tie rack atas tadi dan cari style ni.Tak banyak sangat sebab yang new collection belum sampai lagi.All new collections only for square.Tapi aku ambik jugak few picture untuk this design.Not bad lah design dia and for me,it looks cantik.Cuma my camera handphone je yang tak cantik sangat.Iskkk bila la nak dapat handphone baru niii.Okay lah selamat menjamu mata...





Harga dia sama ngan yang lagi satu iaitu RM49.90 sehelai.Sesapa yang berminat dan perlukan aku hantar guna pos kenalah tambah another RM5 sebab aku guna perkhidmatan pos laju.FYI,harga RM49.90 tu mungkin sampai ujung bulan ni je sebab lepas tu all collection akan naik harga RM10.Banyakk tu 10 ringgit.

4 comments:

sabrinaabubakar said...

business nampak duta kita sorang nih...hahahaah

Hotmama said...

hihihih...mana ada sab,tolong depa belikan je

iza said...

hi mama.thanks for the quick update :) iza ada 2 designs in mind.tp xsure tie rack sini ada lg x stocks tu.bley x mama bg email?nt iza will email the pics ya :) thanks mama :)

Hotmama said...

iza;
okay,this is my email
anuorismail@gmail.com