Saturday, September 20, 2008

Zura Satay

Sebelum nak datang opis petang tadi,aku, Mr J,Mr I and Mr J's wife tapau dulu makanan kat medan selera Salak Tinggi ni.Nasi yang aku beli punyalah mahal,korang bayangkan aku cuma ambik nasi separuh dan paru-paru goreng kena RM2.50.Sebelum ni aku suka beli kat lagi satu kedai ni tapi dia tak bukak la pulak.Kat situ aku beli lauk yang sama hari tu cuma RM1.60 je.Biasalah kan orang berniaga ni,nak untung lebih tanpa pikir orang lain.Lepas tu kita orang bungkus satay kat situ juga.Nama gerai satay tu Zura satay dan satay dia adalah salah satu satay tersedap kat Sepang ni.For me lah kan,kalau orang lain aku tak pasti lah.Hihihi sempat gaklah aku snap gambar abang ni yang tengah kipas satay untuk kita orang.


Jangan Marah yer bang...

4 comments:

izzamil said...

..bulan2 posa ni ramai peniaga yang ambik kesempatan terhadap pembeli secara rakus .. janji duit .. dosa belakang kira..
Betul ker satay yg tersedap kt Kajang ? Kalau macam tu .. sure nyer bila g S'pore nnti ..sy singgah kt kajang ..

Hotmama said...

kat Sepang lah yang tu.Kalau nak lagi sedap mmg lah kat Kajang.Satay Hj Samsuri.Datang lah nanti makan

yatie said...

Sue tengok gambar ni, teringat Kak Y dulu masa keje kat KLIA, pun selalu jugak makan kat medan selera Salak Tinggi ni...

Hotmama said...

Kak Y ingat lagi?mai la sini nanti leh mkn sama-sama