Saturday, September 20, 2008

Suami ku yang botak

Husband aku dah botak,tapi hensem jugak.Hihi perasan la laki aku kalau dia baca entry aku ni.Actually bukannya aku kata lah tapi dia yang kata.Cuba korang tengok...

Ermm...apa2 lah papa,hensem ke tak tapi mama tetap sayang.Sebenarnyer disebalik gambar ni ada citer.Dia dah siap-siap nak gi kerja,pastu skali tayar motor dia pecah untuk kali ketiga for this week.Angin satu badan dia.Nak naik keter pulak,keter masuk wad sebab tak sihat.Doktor kata isnin baru boleh kluar.So aku pun kebetulan memang nak pi opis petang ni sebab aku nak tolong kawan aku Mr J.Aku tumpang dia dan aku mintak lah tolong dia hantar hubby gi keje dan gi beli tayar.Sementara dok tunggu Mr J tu,haruslah posing-posing ngan hubby dulu.Lama aku tak bergambar ngan dia.Tengoklah yer untuk tatapan korang-korang.


Macam ginilah kitaorang kalau tengah tensennnnnn...

5 comments:

mizz^lady^muack said...

pasangan yg tuuuwweettt..hehehehhee

Sall said...

huk alah... amboi...amboi..amboi.. sue.. gedix gak ko ni yer.. hahahha.. jgn marah, sal gurau je. hensem2.. tuk raya.. mawi pun kalah ok...

Sue, ko dah beli ke scarf wa... tak sabo nak tgk ni...

Hotmama said...

sall,lom lagi lah sebab su smpi sini pund ah lewat dan dah ttp scarft tu.esok yer.Sorry yer sall

Mizz lady,
Thanks yerrr.Tuweeet ker?

izzamil said...

sebenornya tak lah botakkk.kureng sikit ..tapi nampak macho bebbb.

Hotmama said...

hahaha...jangan nanti makin kembang suami ku