Saturday, September 20, 2008

Look & Think

Tadi aku ke Satellite sebab ada keje sket lah.Masa dok kat dalam Waiting Lounge untuk flight yang ke Frankfrut tu tiba-tiba aku terpandang sesuatu yang tak pernah aku lihat sebelum ni.Cuba korang tengok gambar ni yer...

Bukan maksud aku yang aku tak pernah tengok orang sembahyang.Tapi tengoklah kat mana depa solat?tengah-tengah jalan orang dok lalu lalang tu.So kat sini,benda utama yang aku terpikir adalah tak dak alasan untuk kita berkata "TIDAK" bila datang nyer bab solat.Actually ini adalah satu peringatan untuk diri ku jugak sebab kadang-kadang terabai jugak benda wajib tu.Second thing yang aku terpikir adalah,KLIA masih belum cukup sediakan kemudahan untuk passengers.Yes it is memang ada surau disediakan tapi mungkin tak cukup atau terlalu jauh dari waiting gate area.So,alang-alang aku memang kerja buat survey-survey ni kan,sesapa yang boleh feedback kat aku apa yang korang rasa sepatutnyer ada kat KLIA ni tapi tak ada.Mungkin your opinion and suggestion will helps KLIA to improve more and more.

5 comments:

Sall said...

wow.. tapi kan orang Arab memang camni tau.. tul la su, peringatan tuk kite gak..

Hotmama said...

Betul sal,aku insaf sebab kita kdg2 ada je alasan tak nak buat kan.not always but sometimes lah.
aku kat opis lagi ni sall.

Sall said...

Giler kentang ko keje ye... sal mata tak leh nak bukak dah ni.. ko kat opis lagi...

sabrinaabubakar said...

Kalau musim haji lagi ramai yang macam ni kak su..especially bila ada stranded kat CP.Yang tak leh tahan if yang stranded tu nak tido dengan keadaan air cond yang giler punya sejuk kat CP..sian k..

yatie said...

sembahyanglah kamu sebelum kamu disembahyangkan