Friday, September 19, 2008

Yess!!Esok Gaji

Awalnyer gaji bulan ni,yerlah dah nak raya minggu lagi satu kan.Memang lah best gaji dapat awal tapi habisnyer pun awal lah.Korang bayangkan gaji 20hb,nak tunggu gaji yang bulan depan tu,punyalah seksa.Tapi apa-apa pun esok boleh lah shopping...Ye ke shopping?tak lagi kot.Tunggulah my hubby dah cuti baru pergi sama-sama.Tak best shopping sorang-sorang ni sebab kang ada je benda yang di beli akan direject oleh hubby.Dia memang pun benda yang aku suka dia mesti tak suka.Tapi at last benda yang dia suka tu lah akan jadi kegunaan harian aku sebab dah lama-lama aku jadi suka ngan pilihan dia.Baju and tudung dah beli sebelum ni,benda yang aku nak shopping nanti adalah ini...Tadaaaaaa

Ni sample je lah,tak der maknanya aku nak pakai kasut camgini.Aku kalau diberi pilihan lagi rela tak pakai kasut tau.Tapi nak gak nampak menarik kan so kenalah pakai.My hubby lak dia cuma nak beli baju melayu je dan dia nak color hitam.Ntah apa mimpi dia tahun ni nak pakai color hitam.Adalah baju raya aku pun color hitam gak so dia nak kitaorang sama-sama pakai color hitam tahun ni.Wah semangat aku nak raya yer tahun ni.

6 comments:

Eina said...

wah,wah sue dah gajiyer...jgn lupa duit raya utk anak3 k ina tau...3 org jer...heheheh

Sall said...

Sal 2 orang yer.. tapi kan kalau mummy daddy diorang nak gak, boleh tak? boleh la yerr...

Sall said...

Let me know biler dah beli scarf tuk i tu yer... tq.

izzamil said...

Sy pun nak jugak duitraya ... sy kena lebih sikit diantara mereka2 yg awk nk kasi sbb sy dh besar dn blum berkawen. Jangan kedukutttt tau ...

Hotmama said...

Terms and conditions apply yer...hanya bawah 10 tahun je yer boleh bagi.

mizz^lady^muack said...

hohoho...heels la....
kiter pun ngah cr heels...tp nan ado yg pekenan......huiks....