Saturday, September 20, 2008

Bye Bye Wani

Last night my neighbour aka relatives from Penang turun KLIA to send their daughters to Ireland.Lama tak jumpa diaorang.They stay tepi je ngan umah aku dan diaorang banyak tolong family aku masa saat-saat kita orang susah dulu.Ermm,back to their daughter ni.Dia ambik medic kat Ireland,nama Univerisiti yang dia stay tu aku tak ingat.Tak sempat Wani raya ngan Mak U and Abah U yer.Hah korang nak tau dia ni anak bongsu dan suka panggil mak dia dan ayah dia Mak U dan Abah U.

Ha tulah Wani,dan kat bawah ni dia ngan abah dia yang tersayang.

Nak tau,dia punyalah tensen sebab mak dia suh dia bawak balik Ireland daun kari lah,serai,Daun pandan suh tanam kat sana.Punyalah tensen member.Tengoklah tersengih-sengih dia kena bawa balik benda-benda tu.


Apa-apa lah Ani,nanti masak tau nasi lemak yang mak U suruh kat Ireland tu dan jamu Mat Salleh kat sana makan.Anyway Wani,Selamat Hari Raya.Maaf Zahir dan Batin

1 comment:

wany said...

kak suraya..any baru baca entry niee..hahahaha..malu i cmnie..*blush* hahahaa..