Monday, September 22, 2008

Bila keter dah sakit

Tadi keter aku dah leh kluar dari bengkel.Banyak nyer dia sakit dekat-dekat nak raya ni.Tensenn betul tapi nak wat camner sebab nak jalan jauh kan kenalah jugak buat.Total kena semua tadi dekat ngan RM600.Keter aku pun dah berumur jugaklah,dah dekat 6 tahun.Memang logiklah dia sakit.Aku respect keter ni sebab banyak betul jasa dia kat aku.Dah baper kali aku ulang alik penang ngan keter tu.Niat dihati memang lah nak tukar keter tapi not this year la kot maybe next year.Keter aku sekarang pun dah nak habis bayar dah,lagi setahun je.Aku idamkan keter yang taklah mahal mana pun dan of course Malaysian made.Nak tengok keter idaman ku?Taadaaa...


Ikutkan hati sekarang jugak nak tukar.Hihihi,tunggulah nanti tahun depan ke atau tahun-tahun depan.

7 comments:

Eina said...

wah sue nak tukar kereta yer...persona tuh....la ni pakai kereta aper?

Sall said...

Beli jangan tak beli Sue...

sabrinaabubakar said...

kite li sesama kak sue...

Hotmama said...

kak eina,now sue pakai kancil.bila dah kawin ni nak pk beli family car kan.baru selesa

ok sall&Sab,mmg nak beli pun.InsyaAllah

Yatie SawaNiLa.com said...

nak tukar keter ke...aku pun nak tukar insya' allah next year...nak pakai keter kecik la hihi. tu pun kalau ada rezeki lebih

izzamil said...

.. mcm nilah ... mungkin next year family dh bertambah ... so aku suggest sue pakai Proton MPV baru .. lagipun next year dh nak launch keter ni...kumpul duit byk2..

Hotmama said...

hihi...80k siot MPV tu.Tak mampu eden