Tuesday, September 9, 2008

Ermm..dah besar pun

Anak-anak kucing ku dah makin membesar sekarang ni.Dah pandai lompat keluar dari kotak yang aku sediakan khas untuk diaorang.Dah pandai main-main.Ermm..sebenarnya aku dah serik nak bela kucing,bukan sebab diaorang ni jahat ke atau aku tak suka kan kucing.Memang aku suka bela depa ni tapi masalahnyer bila aku dah start bela aku akan jadi sayang giler ngan kucin ni.Last aku bela kucing sebelum yang sekarang ni masa aku sekolah rendah dulu.Aku sayang giler ngan kucing ni dan aku ingat lagi nama dia "Moneng".Tapi dia mati masa malam Raya Haji kena langgar keter.Aku sedih giler sampai nak raya pun tak dak mood.Ha sebelum aku bela "moneng" aku bela "Montel".Aku bela dari kecik sampai besar but at last hilang cam tu je.Menangis aku...
Itu la yang buat aku dah serik tapi bila dah kawin ni,laki aku pulak suka bela kucing.Di ambiknyer kucing aku yang aku bela sekarang ni dan dibawa baliknyer.Mula-mula aku tak layan tapi lama kelamaan aku sayang sangat ngan sekarang ni.Aku bela dia sampailah beranak dua ekor ni.Nak buang memang tak buang dah sebab sayang sangat.So I decide untuk bela jer lah.Aku akan ikut nasihat yatie Sawanila(my friend aka owner of sawanila.com) untuk pergi dewormed kan kucing-kucing aku ni.Thanks yat for your advise.Okay nak tengok anak-anak kucing aku yang dah membesar ni tak?Jommmm...
Sleep with the mother.


The eldest


The Youngest


Play time


Muahmuahmuah....I love 3 of you.

4 comments:

yatie said...

mmg ke de wormed takut le ada cacing ke apa ke... aku suka gak kucing, tapi aku tak suka bulu and bau... lagipun kalau bel;a kucing kat mah aku..alamat nye seminggu pas kucing tu takde bulu. 2 minggu kucing tu takde misai, + seminggu lagi koma kot

anak aku kejam ngan kucing tau. suka buli

Hotmama said...

hihihi....ganas tul anak kau.tu la yat,nak buang mmg dah tak smpi hati.tp kucing aku gerenti wangi sebab tiap-tiap minggu kena mandi.

Eina said...

sue,silakn comment kat tepi belah kanan tu k....

Hotmama said...

takleh la k.eina sebab su nyer int kat opis ni ada certain benda yang takleh wat.cth cam chat semua.