Monday, September 8, 2008

10 Perkara yang korang tak tahu pasal aku


1. Suka sangat buat kerja last minute.(Ha time tu dah mengelabah tahap cipan lah).

2. Kerja rumah yang paling malas nak buat ialah melipat Kain.

3. Kuat Berangan (Macam angan-angan mat jenin tu).

4. Senang menitiskan air mata walaupun disebabkan benda kecil

5. Sebelum tidur,suka gesel rambut kat muka.

6. Kalau beli baju,suka beli baju yang kainnya jenis tak payah gosok.

7. Suka cakap dengan kucing dan yang paling best ialah kucing tu macam paham je apa
yang aku cakap.

8. Tak suka pakai kasut,especially masa bawa kereta dan masa dalam opis tapi suka
shopping kasut.

9. Suka dengar lagu yang sama berulang-ulang kali dalam sehari sampai bosan.

10.Suka shopping tapi tak suka beli (maknanya window shopping je lah tu).

10 comments:

Yatie SawaNiLa.com said...

su... since aku ex roommate kau dah tentu aku tau byk pasal kau

Eina said...

su, 10 jer ker bukan ada lagi ker....muahahahaha
11. Tak suka mandi.

sabrinaabubakar said...

klu pasal lagu tu mmg sampai naik muak dengar lagu Bunga Cinta Lestari..menyampah..kemenyampahan masih terasa sampai skrang k..huhuhu

Sall said...

kwang, kwang, kwang... no 11 betul yg amat... saper2 duk sek 8 tau la... hahaha.... :).

Sall said...

Daring mak gambor ko tuh.. hehehe...

Eina said...

hahahaha...sal ko pun perasan yer.

Hotmama said...

Wa Wa Wa....best korang eak ngutuk su.Ha'ah la sepatutnya ada no.11 tuh (tak suka Mandi)..ha yang tu bukan su sajer tau rasanya yang sapa-sapa pernah dok sec 8 dulu pun sama gak kan....hihihihi

Sab,sampai skrg ke ingat lagi lagu tu??????

Hotmama said...

kak ina,naper nak comment kat blog kak eina tak boleh?

sabrinaabubakar said...

bukan stakat ingat siap hafal dah..

Eina said...

ntah la sue...jap nak tengok balik....