Saturday, August 30, 2008

Scarfs @ Tie Rack KLIA

I owe my friend this entry since last week lagi. Dah banyak kali dia remind me to put this entry.Tapi nak wat camner BZ sket pastuh campur pulak dengan tak der camera yang sesuai untuk snap that scarfs.
But today, dengan rasa bangga nyer hati ni, aku akan letak gambar-gambar scarfs tu.
Sall...tengok yer puas-puas dan lepas tu boleh la buat pesanan kalau ada yang terberkenan.












How???not only my friend yang request ni, but to anyone yang rasa berkenan boleh lah yer pesan. Range harganya adalah from RM29.90 until RM49.90.Itu tak termasuk harga diskaunnyer.

11 comments:

Ashwini said...

nice collection

hemant said...

Hi..

I think this site not important site. But your ties collection is very nice.


===================================

Ritika

look4ward

Hotmama said...

Dear Ashwini TQ for visiting my blog...

Dear Hemant, TQ for your honest comment.

Sall said...

Sue......tqvw... mata wa sudah rambang...... I nak semua ok.... tapi nanti yer.. Sal rasa Sal kena gi sana jumpe ko.. bile ko free ye?

Hotmama said...

kau ckp je bila kau nak datang. aku tak gimana-mana pun especially bulan posa ni. hubband aku keje tak cuti.

sabrinaabubakar said...

Tie rack nuat show room baru eh?emm ari tu li tie untuk hantaran kan pastu i am so bodo gaban gi masuk washing machine basuh trus crumple...bengang giler..pakai skali jer lak tu..sian Ayie...hihihihi..

Hotmama said...

Yup Sab, dia dah tukar kat ngan mc d tuh. lagi dekat dari dulu.

Ha-Na said...

hye there....thanks for droppin by my blog ya....anyway, nice song u got there. i know ho to tune it using guitar :) tkcr.... & salam ramadhan ya

Hotmama said...

yeah,i love that song very2 much.Everyday I must listen.really?u know to tune it suing guitar?salam ramadhan to u too

Anonymous said...

hye there, im really big fan of tie rack (square: 90cmx90cm). if they hv any new design coming.. im really2x want to but it. =). (nurhayatiyusof@gmail.com)

Hotmama said...

I will blog a new design later