Friday, August 22, 2008

Sawanila.com Part 2

Dear Friends;

Ingat tak lagi dengan sawanila.com ni? Aku ada entry pasal this website last week.
This website belongs to yatie and kyoll. Ok aku nak citer lagi skali la pasal this site. Actually both of them built this site not only to share their thought with readers but they also do online business here. Buat masa ni diaorg ada jual tudung dan tengah promosi sekarang sempena Hari Raya yang dah hampir tiba ni.
Dekat website ni pun korang leh guna Pos Laju Shipment Tracking. So kalau korang ada guna perkhidmatan pos laju dan nak track shipment korang leh la menggunakan sawanila.com ni.
So dont forget ya to visit www.sawanila.com

8 comments:

yatie said...

Su..here kak Y come to visit your blog :)

Eina said...

SUUUUUU, K Ina nie...ingat tak lagi?woit tolong promote kawannyer web yer...

Eina said...

suuuu,visit k ina @
http://ariena.fotopages.com
atau
http://fariena1111.blogspot.com/

Hotmama said...

kak y...hehehe...rajin2 la visit yer...

Kak Ina,mestilah ingat...mana leh lupa.besshhnyerr...jumpa balik kwn2 lama ni.

Hotmama said...

kak ina...
k InsyaAllah saya akan cuba sedaya upaya yerrr

sabrinaabubakar said...

kak su sawanila bukan nama husband dia something something zaidi zainal kan?Dia bukak Tukul kan?emm tanya jer...hihihi

Yatie said...

cuk sabrina...sawanila is brand name . was setup by Yatie and kheirul. check out my site ya....

Hotmama said...

sab,sawanila tu nama web site dia la...husband dia nama kyoll. keje as programmer bukan buka tukul2 la.
website ni ada blog, resepi dan business online.