Tuesday, August 26, 2008

Me at IJN

Hari ni aku kena ubah plan. Suppose pagi kena pergi LCCT dan petang ke Subang untuk meeting. Tapi sebabkan aku ikut my Superior untuk petang ni maka aku kena la ikut dia datang ke IJN ni. His father masuk IJN ni since yesterday lagi. Hari ni sebelum dia nak attend meeting, dia kena datang IJN dulu. Aku pu follow la.Sementara menunggu dia aku lepak kat bawah ni sambil habiskan report untuk di emailkan pada big bos aku. Dah siap pun dan dah email so aku pun saja la updatekan aku nyer blog ni. This Thursday aku nak pergi ATC (Air Traffic Controller). Bukan senang nak naik tau atas tu. Aku leh tengok camner diaorang communicate ngan pilot semua. FYI kat atas menara tu leh tengok sampai Port Dickson. Nanti aku snap gambar banyak-banyak dan I will blog it ok.

5 comments:

sabrinaabubakar said...

bapak sapa masuk IJN?

Hotmama said...

bapa en azhar la sab.

sabrinaabubakar said...

iyo ke?ok...kak su nak gossip skit..hehehe..emm bila my dprt nak dimusnahkan?

Hotmama said...

tak tahu lagi, akan tinggal dalam 7org je nanti.

Yatie SawaNiLa.com said...

best nye...aku ngah stress ni....aku benci org jepun...aku report kat malaysia ngan jepun ...ngada betul

nantilah aku blog pasal kestresan aku. patur aku kena dapat naik gaji ang dua bulan incentive ni
benciiiiiiiiiiiiii mula lah nak mkn ni