Monday, August 25, 2008

I hate Monday

Arghhhh tak sukanya hari Senayan(Isnin),Senayan tu cakap orang Utara. Apa-apa kejutan selalu aku dapat hari Isnin. Tadi pas balik dari LCCT, aku terkezut tengok memo atas meja aku yang mengatakan aku kena present something this Wednesday. Punyalah kecut perut sebab bukan present kat depan orang biasa-biasa. Ni depan GM dan agency luar KLIA. Bos-bos aku lak tak der sebab pergi Airport Forum kat Bangkok. Nak tak nak aku kena juga. Tak sukernya sebab last aku pernah buat presentation ntah bila. Seingat aku presentation yang aku pernah buat masa kat UITM dulu.Tu pun in grouping.Ha korang tengok bos aku tulis dan letak benda ni kat atas meja aku tadi.

Nak tak nak, aku kena nak jugak la.At least mungkin ni la peluang aku tunjuk diri depan orang kan. Confirm takleh tido aku malam esok.

Ni lah meja aku buat kerja tadi.



Dah hampir habis la slide tu cuma ada sket benda aku kena masukkan lagi esok. Dah habis buat keje sebelum nak balik ni,aku tangkap gambar ngan bf I kejap.


Esok aku memang BZ, Pagi pi LCCT dan petang ke Subang HQ sebab ada meeting. Confirm esok tak leh nak post apa-apa. Hari Rabu nanti aku citer kat korang pasal azab aku masa presentation tu yer. Ni dah nak dekat pukul 9pm dah dan nak balik dah.Wish Me Luck yer kengkawan!!!

4 comments:

Sall said...

Gud Luck Su... oit.. datang Subang tu, meh la lepak kat office Sal, bukan jauh pun... ko mesti lalu punyer..unless ko naik flight. Call me kalau ko leh lepak kat Glenmarie ok.

Eina said...

good luck sue...

Suecute said...

Good Luck Su,Sue tahu you can do it very well!

Hotmama said...

thanks kengkawan...sall,sue mai ngan bos su la and now kat IJN teman dia pi tengok bapa dia. Su ada keje nak buat so lepak kat bawah ni