Monday, August 25, 2008

Sale!Sale!Sale!

This morning I went to LCCT. Hari ni aku pergi kat Domestic Departure. Mula-mula macam tak ramai orang tapi bila dah nak dekat kul 1pm, maka makin ramailah orang.
Ermm..aku pun saja la jalan-jalan, cuci-cuci mata bagai. Ternampak la pulak dua beg ni kat butik Carlo Rino LCCT.


Cantikkk nyerr... Harga pun boleh tahan.Dalam 300 lebih tapi ada 40% discount dan tolak harga staff lagi 10% discount maka jadinyer 50% discount. Dapatla dalam 100 lebih je. Kena mintak kebenaran big boss dulu. Kalau dia kata ok, aku ok la. Kalau dia kata tak ok, aku pun kenalah diam je.

9 comments:

kungfuorigin said...

Hello ^_^

Sall said...

Sue, leh tak ko tangkap gambor scarf kat Tierack tuh.. Sal serius nak beli nih.. ko tolong belikan yer.. tapi ko kena tunjuk gambar dulu.. letak ko nyer blog nih..eh.. ape lagik yang sale kat sana? Cantik ah beg tuh... ada yang lagi menarik tak?

Hotmama said...

ok Sall, kang petang sket su tangkap. yang itam tu cantik sgt sall.ermmm,skrg ni mcm2 sale kat KLIA ni. Now musim shopping kat sini.nanti su masukkan lagi gambar2yg menarik k.

Hotmama said...

Hello kungfuorigin, Thanks for reading my blog. Can you introduce yourself?

Yatie SawaNiLa.com said...

idokle makcik nak membeli handbag..mau laki aku bising...berapa hand bag nak simpan pakai nye tak last pakai sling bag.. gua naik motor la beg... weekednd depends........purata 1 bag sebula je pakai........

Sal, awat kau tak masuk blog aku??? tak register pung????

Sall said...

Sal nak masuk dan komen hari tuh, sekali tak leh komen lak sebab members je boleh.. malam kang sal masuk dan jadi members yer... kureng la ko nih siap bagi members je... hehehe...

sabrinaabubakar said...

Emm kak su kat KLIA tierack tak murah manapun bagitau kat Sall k.Lagi satu kalau murah gabak pun kat Satelite tapi tak leh beli lah sebab hanya yang ada boarding pass sesaje..tapi cubalah sbb dulu sab cuba sedaya upaya tapi tarak leh lorr

SueCute said...

Pi laSogo weh aku baru pi ada Sale tiap-tiap bulan, tak payah tgu Mega Sale mmg dah sale ....Sogo adalah shopping complex kesukaan aku since aku kerja kat BNM dulu.. coz banyak item yang aku suka ada kat sana, CR and SB adalah one of them...

To ALL TieRack Scarf LOvers.... said...

cheap tie rack scarves at http://scarfonline.blogspot.com/