Tuesday, August 26, 2008

KLIA Shopping campaign 2008/2009

After meeting finished, I decided to go back to the office at KLIA. I still need to settle few things at the office before chowww.
Masa nak turun escalator tu, aku nampak ada satu acara yg berlangsung kat main stage KLIA. Rupanya hari ni ada KLIA shopping campaign launching ceremony. Ada few artists la yang buat show. Unfortunately aku dah terlewat sangat masa tu. Semua dah habis dan diaorang tengah mengemas-ngemas. Sempat gaklah aku snap few PIC kat stage tuh. The decoration is very attractive. I like the structure and its not only me who impressed but few passengers pun ada snap gambar kat situ. Memandangkan I just used my HP camera, so the pic not very clear.Ermmm...tengok je la ni.



Ala bucuk-bucuk,adik nak pi mana???


Cak aaaaa......

Ok, aku nak citer sket pasal campaign ni.Pada campaign ni, semua shopping outlet akan ada sale. Ingat tak semalam aku ada tunjukkan beg-beg Carlo Rino tu, kan itu discount 40%. Tak kisahlah apa-apa outlet pun, semuanya tengah sales.Disamping itu ada lucky draw lagi, sesiapa yang belanjakan lebih dari RM500, ada peluang sertainya dan hadiah nyer nak tau apa? 2 buah kereta Lexus dan modelnya aku tak berapa ingat. So sesapa yang nak shopping tu bagi tau lah yer. I leh tolong...

3 comments:

Sall said...

Babe.... mana gambor tierack nyer scarf tu? dah tak sabar nak tgk..pleaseeeee...... tq.

Hotmama said...

sall, tunggu su bw camera sbb kalau guna hp nanti sall tengok tak clear.su dah try ambik guna hp tp tak jelas.so tungggggu yerrrrr

Anonymous said...

testing