Tuesday, July 16, 2013

Minuman Sarang Burung Walit R2D


Asal aku kenal produk ni adalah masa balik kampung tempoh hari. Aku tengok mak aku minum, abang aku minum, kak ipar aku minum. Apalah yang bagus sangat minuman ni, jadi aku pun bawa lah balik 4 botol saja nak cuba. First week tu memang tak rasa apa2 effect pun (Dalam hati dah mula pandang negatif dah)...tapi bila masuk 2 botol minum baru aku perasan yang pinggang selalu sakit tu dah tak sakit, lps tu angin pun dah mula kurang dan yang paling best bangun pagi senang dan siang kurang mengantuk. Bila nak abis tu jenuh cari kat area lembah klang ni mana lah nak top up ni...rupanya, minuman ini cuma ada kat area utara je. So aku pun direct call kilang dia dan dalam ambil sikit-sikit sekarang aku dah daftar jadi stokis dia area Dengkil ni.

Actually minuman ni bagus untuk semua lapisan umur. Dia bukan ubat tetapi minuman dan disahkan halal oleh Jakim. Ramai dah yang order dan Alhamdulillah banyak feedback bagus yang aku dapat. Semua ni atas Izin Allah. Kandungan minuman ni adalah sarang burung, misai kucing, madu, collagen marrine, rock sugar dan air osmosis. Tak der bahan kimia langsung kan..

So sesapa nak mengorder minuman sarang burung ni bolehlah terus hubungi saya di talian
019-5426920 (Wtasapp,SMS) atau email di anuorismail@gmail.com
Ada promosi sempena bulan puasa ni...jadi cepat jangan terlambat. Dan jugak aku tengah cari runner untuk minuman ni, komisyen lumayan menanti anda yer.



1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI