Tuesday, January 18, 2011

Aktiviti malam minggu 2011

Dulu2 kalau pantang malam minggu, kalau tak layan midnight, ronda-ronda KL sampai pagi tak pun shopping kat downtown Danau Kota sampai pagi lepas Subuh baru balik rumah. Tapi tahun ni semua tu dah berubah, tapi mungkin akan dibuat jugaklah cuma tak sekerap dulu. Mungkin 6 bulan sekali...hehehehhe
Nak tahu aktiviti aku dimalam minggu sekarang?yaaaa, please cekidout gambaq kat bawah ni na:-
hehehehe...tolong bang Nuor niaga ler. Sekarang bang Nuor dah niaga kat tempat baru tau..Where???im not going to publish here.Why????adalah sebabnya okay. For those yang merindui roti canai "Pak At" (Panggilan mesra Bang Nuor kat kampung), bagi tau je nanti kami akan buat door to door delivery punya.

7 comments:

Fariena said...

Door to Door su? nak!!!!!!

Hotmama said...

heheheh...charge duit minyak ngan toll skali na...hehehhe

yatie said...

cenggini kena order banyak la baru berbaloi nak pi antar..:D

Hotmama said...

yes kak y....mcm pizza delivery tu...dijamin hangat sokmo

Anonymous said...

lor.....kat kargo nu sana ke????kena report kat MD ni...

Sall said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Hotmama said...

anonymous....silakan, sbb tak nampak apa yang salah pun.....