Thursday, December 23, 2010

Cakap berbelit

Readers, hari ni i nak tanya lah kan, menyampah tak kalau baca blog orang yang suka cakap berbelit2 ni? I memang nyampah sebab orang yang tulis berbelit2 ni dia ingat readers dia ni low class kot. Mulanya cakap lain, lepas tu cakap lain plak....so mana satu yang betoi ni?Kalau dah tak ada idea nak tulis, just shut up and bila dah ada then tulis lah.Orang pun tak marah kan.

Dan lagi satu, lantaklah orang nak tulis apa pun, kalau dia nak bagi tau dia ada atau tak der idea skali pun biarlah kan. Ermmm I think itu orang tu nyer pasal lah kenapa nak ambik tahu dan kenapa nak condemn orang2 tu kan?

Well I think, mungkinlah orang yang macam ni sukakan publisiti murahan kot kan.Yerlah, bila dah tak ada orang suka baca blog dia maka inilah caranya nak naikkan traffic blog dia.Uppssss.....Ada orang terasa ke?anybody???

Sesungguhnya posting ini tidak ada kena mengena samada yang hidup mahupun yang mati.

6 comments:

Sall said...

hurmmm.. sapekah??? mak betui2 tak dapat tangkap ni!

Hotmama said...

hang mmg sejak keje ngan Mydin mmg lembab picup nyer

yatie said...

yang pasti bukan mak pasai mak alhamdulillah masih hidup lagi..:D

Fariena said...

sapekah itu?

Hotmama said...

hahahha...kak yati lawak
Kak ina - tak der kena mengena ngan sesapa pun tp pun kalau tiba2 ada org terasa, mak tak dapet nak nolong.

Sall said...

amboiii kutuk rapat ke mak ek.. nanti ko!