Monday, December 20, 2010

Blueberry Cheesecake

Tiba2 kecur air liur nak makan blueberry cheese cake buatan Kak Ina ni.
Memang best gila dan terbaik dari ladang.....hahahahhah
Kak ina dah share resepinyer cuma tak taulah bila masa nak buat tu, tapi insyaAllah one sweet day nanti akan aku buat jugak.Masa ni kitaorang bercuti bersama2 kat PD, Tanjung Biru....Malam nyer tu lepas berbaque kita orang ada sesi potong kek kira kononnya masa tu ibarat celebrate birthday girl la konon (Birthday girl @ birthday mummy)?Meh nak share lagi satu photo masa tengah potong ni ha....
Kak Ina, apa kata dari nak tunggu su yang buat, kak ina post je ke Nilai sebiji cake.:P

5 comments:

Fariena said...

boleh su...cuma takut x sampai je posmen dah makan dulu hihihi

Hotmama said...

kak ina, ataupun bila siap...roger je su sepantas kilat pi ambik

yatie said...

yes..memang terbaik dari ladang..belum cuba lagi resepi ko tu ina..mood belum mari..

Fariena said...

ye ke sue...sokey nanti k ina buat lg yer. kita perabih ramai2 yer

Hotmama said...

yang tu yang dengaq tu