Tuesday, July 14, 2009

Rahsia Bantal

Dari pagi meeting sampai sekarang baru habis meeting.Memang penat sepenat2 nyer..sebab tu lah sekarang aku dah kurang update blog ni.Jadi korang paham kan kenapa????Tapi hari ni aku nak share somethinglah tentang bantal ni..actually bantal ni ada rahsia dia sendiri...nak tahu apa????baca kat bawah ni...

1) Memeluk Bantal

Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan Banyak Bantal
Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3) Tidur Dengan Satu Bantal Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata

4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.

5) Tidur tanpa Bantal Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

6) Tidak punya bantal Kasihan betul... pergi kedai belilah satu

P/s: Aku suka tidur letak bantal bawah kaki....camner tu????Kurang gaul kah akuuu???Rasanya aku ni paling tak tau malu bab bergaul nyer.

5 comments:

yatie said...

kak Y suka tidur dgn satu bantal aje..rasa mcm betulla statement tu :)

Fariena said...

ada betul ada tak nyer la...

Anuor said...

kalau letak bantal kat belakang cam maner lak tu mama.....jawap2....kak y tu kan cam cat maner pakai bantal....

Hotmama said...

isk papa ni...tu rahsia umah tangga....

Mama Eiman Iman said...

salam...

heheh..interesthing..rasa macam betul pun ada..