Monday, July 13, 2009

Malam Yoyooh.com Blogger Awards

Kalau nak citer pasal malam tu,memang banyak yang behind the scene nyer. Aku sampai sana dah pukul 9.30 tau,punyalah lambat sejam setengah.Sepatutnya start pukul 8 malam tapi apa nak buat,sebab hari tu jugak ada orang tempah roti canai,jadi nak tak nak kenalah ambik gak tempahan tu kan.Jadi sudahnya,kul 8.45 baru kluar dari rumah. Masa tuYatie Sawanila tak berhenti2 call aku tanya kat mana.Tak per,aku tahu dia rindu aku tu...hihihihi.
(Ni semua aku ambik dari Yatie,Thanks to Kyoll sebab shoot banyak pic yang menarik.Kalau nak tengok lagi gi tengok kat diaorang nyer website yer.

Jadi bila sampai,buat je muka tak malu masuk menonong pergi cari yati,dia dok meja lain dan aku sepatutnya dok semeja ngan redmummy tapi penuh dah,jadi aku mintaklah nak dok semeja ngan yat sebab dialah satu2nya blogger yang aku kenal pun dan merupakan my best friend since kat UITM lagi. Masa aku sampai semuanya dah makan pun tapi makanan memang banyak giler kat luar.Perut memang lapar tapi macam segan je nak makan kan.Finally hubby keluar gi ambik bihun goreng untuk kami berdua.Tapi lepas je majlis tu,aku ngan Yati apa lagi..melantaklah cam biasa.Kitaorang ni pantang jumpa tau,asyik nak makan je...dari dulu2 lagi camni.

Walaupun aku tak menang apa2 pada malam tu,tapi Im so happy sebab dapat jumpa ramai blogger yang aku tak kenal selama ni.Apa2 pun tahniah kepada semua pemenang dan juga kepada Yoyooh kerana berjaya menganjur majlis ini.Nanti buat lagi yerr....Okay,jom layan few picture yang aku tak ambik tapi diambil dari sawanila.com.

Me and Hubby

Me,Yatie and Wanie

With Redmummy (Sorry Kak,tak baper clear lah).

My lovely Hubby

Persembahan yang begitu unik,sajak pasal seluar dalam oleh Pyan Habib
Amacam????Best kan???

10 comments:

Sall said...

Nampak cam best, rugi tak dapat pergi... dah la laki I takde... jeles tul la.

Ko nampak cun mlm tu Sue..

Fariena said...

mmg best nampak...

sall rugi la ko x dpt join mlm tuh kan?

Hotmama said...

Sall;
mmg best dan mmg rugi kau tak datang.tapi tak per..lain kali kalau ada lagi,kau janji tau kena join kitaorang.

kak ina;
mmg sall rugi..hihi(saja nak perangat dia)

[r][a][y] eusouff said...

Thnks sbb sudi datang!

insyaAllah kalo ada rezeki
tahun depan ado lagi

[r][a][y]eusouff
founder yoyooh.com

Y u Z z 9071 said...

wah....hotmama pun ada kat sana...

Sall said...

hotmama - of coz Sall mesti pergi InsyaAllah kalau ada lagi next year.. kalau tercalun la.. kalau tak, segan la nak gi kan. :D.

Korang memang, saje nak tambah panas hati waa tau.. ceh..

yatie said...

Dari mata kasar kak y ni..memang nampak best la :D .berseri2 nampak sue dgn tudung purple itu..:D

FAD ARIFFIN said...

salam kenal. tumpang lalu dan singgah sebentar.

Tahniah atas kemenangan anda.

Hotmama said...

salam kenal jugak....terima kasih sebab singgah,saya tak menang cuma tercalon je....

Cik Wanie said...

salam akk...

akhirnya kita dpt jumpa jugak kan;)
sorilah sbb x dpt berbual lama,
wanie nie lambat panas skit enjin kalau br kenal,
hik hik hik..

insya-ALLAH,
ada rezeki kita jumpa lagik ok;)