Thursday, May 7, 2009

Update soon

Mintak maaf yer semua sebab dah beberapa hari tak update blog ni.First sebab hari tu hubby demam teruk kat ngan dua hari dan lepas je dia demam berjangkit la plak ngan aku dan dah 2 hari pun ha MC.Hari ni bila dah okay,biasalah banyak sangat keje yang tertangguh kan.Jadi maknanya aku kena siapkan keje dulu barulah update apa2 yang patut.Lagipun hari ni boss baru dah masuk....Waaaa,Cek tak suka sebab dah takleh nak berpoya2 macam dulu dah.Okaylah aku nak gi wat keje dulu.See u soon....Daaa.

6 comments:

Sall said...

Patut la ko lama tak update blog.. rindu kat ko.. Ermm.. boss baru ek.. good luck.. :).

Hotmama said...

kau rindu aku ke sall???hihihihi,beshnyer ada gak org rindu ni...ala tak best ar bos baru ni mcm serious je.tanya soklan pun mcm soklan maut je.

yatie said...

sue, apa email address? ada soalan nak tanya sket..:)

Kak Y

Hotmama said...

kak Y;
anuorismail@gmail.com
cam suspens je kak Y ni

aszadha said...

lorrr...kak su lak demam...iskh2...sian...
sib baik xsempat jangkit kat kami huhuhu

Y u Z z 9071 said...

moga cepat sembuh taw..

jgn lupa rajin mamam ubat