Monday, April 20, 2009

Jalan-jalan dekat Nilai 3

Actually entry ni patut dikeluarkan lama dah.Tapi tu ler,asyik lupa je tau.Aku saja je nak gi survey carpet atau tikar kayu,alaa...yang selalu orang guna sekaang ni untuk dihampar depan tv tu.Aku suka sebab kalau tidur atas dia pun sedap tak sakit badan.Jadi me and hubby pergilah survey kat Nilai 3.Selalu aku dok tanya kat tempat lain mahu lebih dari RM100 dan ada yang dekat ngan RM200.Tapi bila aku pergi kat situ harga dia baru RM70 yang besar dan RM58 yang kecik.Aku tak ingat dia nyer besar baper lah.

Okay yang ni salah satu corak untuk saiz yang kecik.Ha...yang ni hat besar lak dan memang elok kalau aku beli dan letak dekat depan TV umah aku.
Yang ini lak carpet dari mana ntah tapi cantik gilos.
Aku sebab ada anak-anak kucing kat umah tu maka takleh la beli lagi sebab kalau tak habis bulu ni digigitnye.Harga dia memang best tau.Kalau tak silap baru RM250.For me its really cheap sebab sblm2 ni aku gi tengok kat kedai lain mau dekat ngan RM500.

Jadi sekarang ni tengah menghitung hari tunggu gaji masuk.Hihihi...

4 comments:

Eina said...

ha betui tuh sue...barang kat situh murah la compare tmpt lain
heheheh
akak pun dah TERbeli carpet hr tuh...harga dier 1K lebih kat tmpt lain tp situ baru 400++

Hotmama said...

kak eina,
ermm brg camni leh beli kat nilai 3 tp kalau baju atau brg kawin better beli kat kl

Miss Moon said...

ha ha mmg murah ..kalau carpet mmg soooooooooooooo murah ..

langsir pun sooooooooo murah

kopaksssss kalau dtg sini ahhaha

Hotmama said...

miss moon,ni dok tggu gaji ler ni pastuh petang tu jgk nak terus gi beli.