Monday, April 20, 2009

Buat apa tu???

Semalam lepas berniaga dalam kul 3pm me,hubby and adik angkat hubby ku bersama tunangnya pergi Port Dickson.Ni ha,adik aku ni nak sangat mandi laut jadi kami pun bawalah.Mujurlah hari tak panas petang semalam jadi bolehlah lepak-lepak dan rileks kat tepi pantai.Aku ngan hubby tak mandi pun.Baju spare memang dah bawa tapi macam masing-masing malas sangat nak mandi.Lagi pulak airnya tak baper best.Kali ni kami tak pergi Blue Lagoon tapi pi dekat Batu 8 atau 10 je.Jadi aku ngan hubby lepak je lah kat atas sembang-sembang.Lepas tu aku dok tengok mamat ni buat sesuatu kat pasir.Macam tekun je dia dok buat.Dengan muka serious nyer.Ermm...nak tau dak apa dia buat?Tadaaa....
Waaahhh..Terharu sebentar dan tak sangka yang laki aku ni pandai gak buat tulisan macam ni.Lepas tu dia buat lagi satu.

Sorry tak baper clear tapi tu dia tulis nama aku.For me,cantik dan tak sangka dia sekreatif ini.

16 comments:

Y u Z z 9071 said...

romantis...

semoga sentiasa romantis selalu..;)

Hotmama said...

thanks yuzz

Sall said...

Eceh.. romantik gak si Nuar ni ek... tak sangka.. hehehehheee...

Hotmama said...

hahaha...kau tak tau romantik dia camner..ishh,segan cek nak citer.hahahaha

Men said...

Yek elehhh ... sat nk citer .. sat tk nk citer ...
"daeii .. solle "... tk faham tanya hubby ...

Sall said...

tetiba je keluar budak ni Sue.. mana datang nya ni.. hahahahahaha... Sue, die ni mesti jeles ni.. :D.

Hotmama said...

ntah sall...baru kluar dari bertapa kot.

Yatie SawaNiLa said...

romantik gak laki ko

Hotmama said...

ala yat,kyoll pun apa kurang nyer...romantik gak kan

asz said...

huuu...mner pic kami....

Hotmama said...

asz,ada...cam ner nak bagi?hr tu lupa nak bluetooth

Eina said...

romantiks nyer...suker nyer...
n kreatif la tulisan tuh

Cik Wanie said...

alahai,
romantiknyer,
hurm,
jeles nie,
hik hik hik...

wanie pun x sabar nak g PD bulan jun nie,
yahoo,
besh besh!!!!!

cepatlah 06.06.09

Hotmama said...

hihi...a'ah birthday wanie yer?mesti gempaq kan kan kan...

asz said...

2 la..camner nak pass pun xtau..pkai email tau dak?

Hotmama said...

bak email as