Thursday, April 23, 2009

Agak bosan hari ni

Dah dua tiga hari aku jadi mati kutu kat opis.Serious cek tak dok keje nak buat masa ni.Check email pun bos aku tak der lak hantar.Tepon pun jarang-jarang bunyi.Itu memang tanda-tanda aku tak ada keje.Bosan gak bila bos aku pergi kursus sampai seminggu.Kalau dia ada,aderr je keje yang nak diorderkan dari aku.Seronok sebenarnya bila bos tak der,tapi bila dah tak der keje ni kan aku teramat2 lah boring.Nak cuti haram,semalam dah cuti.Takkan hari-hari nak cuti haram kot.Satgi tak pasal2 duit haram yang aku dapat.Sekali skala leh ler,tu pun janganlah menyusahkan orang bila bercuti haram ni.Pastikan kerja semua siap tau,baru nak buat.Haii...dah tak tahu nak buat apa ni aih.Internet pun slow giler,boring...bosan..boring..bosan.

3 comments:

Eina said...

sama la kita sue...
k ina pun dah bosan giler nie...
email pun leh kira ngan jari jer yg masuk ni ha
dr pg td ader la kut 6-7 email jer

Hotmama said...

tu arrr...sib baik kita jauh,kalau dekat dah lama gi ngulat kat tpt kak ina.hihihihihi

yatie said...

su..meh la tolong buat keje kak Y sket..:P