Monday, March 30, 2009

Tak reti tapi berlagak pandai

Pernah tak jumpa orang macam ni?Cakap ibarat dia tu betul padahal dia tak sedar yang dia kata tu salah.Tapi biasalah bila dah atas dari kita ni of course lah dia salah camner pun akan tetap dikata betul.Ada satu kisah ni aku bertekak pasal hal yang melibatkan statistik lah kan.Orang ni suh aku kira Margin error untuk data yang tak der kena mengena.Bila aku sanggah cakapnya dikatakannya aku ni benda basic pun tak reti.Angin gaklah kan sebab sebodoh-bodoh aku dan walaupun pointer aku masa kat ITM dulu tak banyak sangat tapi aku ingat gaklah sket2 lagi apa yang dibelajar.Citer tu sambung balik hari ni bila aku masih disuruh buat benda yang sama.So last2 aku kata lah tolong tunjuk kat aku camner dia kira kalau dia kata boleh.Nak tahu apa jawapn yang aku dapat???ermmm...U call lah Dr yang kita appoint dulu tu tanya dia so U will get the way to calculate it.Arghhhhhhhhhhhhhh......nampak sangat ngongnyer kat situ kan.Ingat pandai bebenar,rupanya tak gheti benda apa pun.Nak tunjuk terror ler konon tapi execuse me....silap orang yer kalau nak tunjuk pandai yang tak pandai tu.Itulah cerita aku untuk hari ini setelah sekian lama menghilang.Hihihihihihii....

6 comments:

Yatie SawaNiLa said...

sue kalau aku aku sound jer.... nyam,ah... wei pointer aku pun rendah gak tapi bukan sbb kiter bodoh sbb kiter malas belajar betui tak???

Sall said...

Sabar Sue ek.. lama ko tak update blog, sekali marah2... hehehehhe... kang kena darah tinggi kang..

Hotmama said...

yat;
tu ler..bukan tak blajar tapi main lebih kan....

Sall;
tu ler sibuk sangat dan nak update pun xder masa.bila dah marah camni blog la tpt nak luahkan perasaan

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

hihih pedulikkan.... jangan marah marah yeeeee

Men said...

kira orang ni dalam kategori BODOH SOMBONG lah .. dh ler bangang .. nk tunjuk pandai lak .. orang mcm ni mmg byk la .. bersepah2 kat chow kit .. so tak heran lahhh ..
orang macam ni bukannya tak boleh .. mmg boleh ... tapi BOLEH BELAH.. harap2 die baca komen saya ..

Hotmama said...

mimi;
ermm..tak mrah tapi geram je

Men;
dia org besar confirm tak baca blog ni sbb tu berani kutuk dia.hihihihii